1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. ДЕПУТАТИ РАЙРАДИ ЗАСЛУХАЛИ ЗВІТ...

ДЕПУТАТИ РАЙРАДИ ЗАСЛУХАЛИ ЗВІТ ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РДА

Сьогодні в Болградській районній ради відбулося спільне засідання постійних комісій з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та регуляторної політики, а також з питань спільної та комунальної власності територіальних громад району.

В роботі засідання взяли участь голова Болградської райради Михайло Садаклієв, заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський, перший заступник голови Болградської РДА Валерій Єребакан та заступник голови Болградської РДА Олександр Іорданов.

Депутати заслухали звіт голови Болградської районної державної адміністрації про виконання в 2023 році повноважень, делегованих Болградською районною радою. Олександр Іорданов детально розповів про усі напрями діяльності, які здійснювали РДА в минулому році.

Ще одне актуальне питання – про заходи із забезпечення готовності комунальної та енергетичної інфраструктури Болградського району до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років. Про це розповів Віктор Терзі – заступник начальник відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, ЖКГ, екології – головний архітектор Болградської районної державної (військової) адміністрації.

Після обговорення на комісіях, ці два питання було включено до порядку денного 21 сесії.

Також депутати прийняли до відома та включили на розгляд сесії питання стосовно:

– інформації Болградського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадської безпеки і порядку на території Болградського району за перше півріччя 2024 року;

– інформації про результати діяльності Болградської окружної прокуратури Одеської області щодо виконання функцій, передбачених Конституцією України та Законом України «Про прокуратуру» у І півріччі 2024 року;

– дострокового припинення повноважень депутата Болградської районної ради Одеської області VIII скликання КАРАЙВАНА Андрія Івановича.